Účet ve Fio bance si nově založíte z mobilu

Účet ve Fio bance si nově založíte z mobilu

Zájemci o služby Fio banky si nyní mohou založit nový účet pouze pomocí aplikace Fio Smartbanking. Je to rychlé, jednoduché a samozřejmě zdarma.

„Většina klientů si sice stále zakládá nový účet u nás přímo na pobočce, ale podíl účtů založených na dálku v poslední době roste. Proto jsme chtěli nabídnout ještě jednodušší způsob, jak si u nás běžný účet založit. Celým procesem zájemce provede intuitivní průvodce, takže účet je možné založit opravdu odkudkoliv a během pár minut. A na pobočku vůbec není potřeba chodit,“ představuje novinku obchodní ředitel Fio banky Jan Bláha.

Založení účtu přes mobil je velmi jednoduché. Možnost založit si nový běžný účet pro fyzickou osobu je dostupná v nových verzích aplikací pro Android (2.4.3) i iOS (2.4.4). K založení stačí ofotit dva doklady totožnosti, ověřit se pomocí krátkého selfie videa a zaslat ověřovací platbu ze stávajícího účtu u jiné banky.

Kromě nového mobilního způsobu si zájemci o účet ve Fio bance mohou také zvolit založení kompletně přes počítač, pomocí kurýra nebo na pobočce.

Fio banka

Fio banka je ryze českou bankou. Představuje unikátní spojení nízkonákladové internetové banky a široké sítě poboček. Nabízí velkou paletu produktů pro řešení osobních a firemních financí i vlastní aplikace pro online investování. Navazuje na historii Finanční skupiny Fio na českém trhu, která sahá do roku 1993. Jako první finanční instituce na českém trhu představila Internetbanking (1998), mobilní aplikaci Smartbanking (2011) i vlastní API (2012), jako jedna z prvních v ČR podporovala bezkontaktní platební karty. Získala řadu ocenění jako Zlatá koruna, Zlatý Měšec, Banka roku nebo Vstřícná banka. V průběhu posledních deseti let se její klientská základna rozšířila z 50 000 na více než 1 000 000 osob.

Zdroj informací

Fio banka, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

10. března 2021

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Doporučujeme



Facebook

Page generated in 1.4484 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál