Air Bank upravuje sazby u hypoték

Air Bank upravuje sazby u hypoték

Air Bank zvyšuje od pondělí 15. března 2021 úrokové sazby u hypoték o 0,2 procentního bodu. U nových hypoték banka klientům nyní nabídne roční úrok od 2,19 %. U hypoték převedených z jiné banky pak roční úrok nově začíná na 1,99 %.

V Air Bank klienti už předem znají výši sazby, kterou mohou získat. Navíc je hypotéka od Air Bank velmi flexibilní, zdarma je například změna výše splátky, změna termínu splácení nebo mimořádná splátka, a to i během fixace.

Vysoká flexibilita hypotéky ale není vykoupena žádnými poplatky. Zdarma jsou schválení, poskytnutí a čerpání hypotéky i vedení běžného účtu. Klienti zároveň mohou využívat také bezplatnou službu Chytrá rezerva, díky které si mohou svou hypotéku výrazně zlevnit.

Až do konce března 2021 mohou klienti, kteří mají zájem převést svou stávající hypotéku do Air Bank, získat také zpětné proplacení poplatků, které právě s převedením hypotéky nejčastěji souvisejí, a to až do výše 10 500 korun. Jedná se o poplatky spojené s katastrem nemovitostí a odhadem ceny nemovitosti nebo o administrativní náklady.

Air Bank a.s.

Air Bank, člen skupiny PPF, je moderní a inovativní českou bankou 21. století s internetovým bankovnictvím nové generace a vlastní pobočkovou sítí. Klientům nabízí elegantně jednoduché služby bez absurdních poplatků. Ceník banky se vejde na jedinou stranu A4. Vizí Air Bank je být první bankou, kterou mohou mít lidé rádi. Mezi hodnoty banky patří jednoduchost, odvaha, pravdivost a přátelství.

Zdroj informací

Air Bank a.s. a NejBusiness.cz

Datum

13. března 2021

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Doporučujeme



Facebook

Page generated in 1.3916 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál