Honda odhaluje novou generaci pětidvéřového modelu CIVIC

Honda odhaluje novou generaci pětidvéřového modelu CIVIC

Společnost Honda zveřejnila první snímky zcela nového pětidveřového modelu Civic, 11. generace ikonického hatchbacku této značky.

Model Civic zůstává pro Evropu klíčovým modelem společnosti Honda a tato nejnovější generace vychází z téměř 50 letého dědictví a nabízí užitkovost, pohodlí a designovou atraktivitu, kterou je tento model proslulý.

Zcela nový model Civic bude nabízen výhradně jako hybrid a stane se nejnovějším modelem s vyspělým hnacím ústrojím e:HEV (hybridní elektromobil) společnosti Honda. Tím také dojde ke splnění cíle vybavit všechny klíčové modely pro evropský trh do roku 2022 elektrifikovanými hnacími jednotkami.

Široce uznávaná hybridní hnací jednotka, kterou již byly vybaveny nedávno uvedené modely Jazz a Jazz Crosstar, model CR-V a také zcela nový model HR-V, který bude v prodeji koncem tohoto roku, nabídne novým majitelům modelu Civic skvělou kombinaci dynamické a úsporné jízdy.

Od svého uvedení na trh v roce 1972 je model Civic ceněn zákazníky po celém světě, o čemž svědčí prodeje více než 27 milionů těchto vozů ve 170 zemích. Zcela nový model Civic e:HEV chce na tento úspěch navázat a do Evropy bude dodáván od podzimu 2022.

Zdroj informací

Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika a NejBusiness.cz

Datum

29. června 2021

Fotogalerie

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Doporučujeme



Facebook

Page generated in 1.2369 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál