Decathlon spouští novou aplikaci

Decathlon spouští novou aplikaci

Decathlon, jeden z největších prodejců sportovního zboží, spouští novou aplikaci, která zákazníkům umožní pohodlnější, rychlejší a dostupnější nakupování. Jedná se o přizpůsobení již existujícího řešení, které vzniklo v mateřském francouzském Decathlonu a úspěšně funguje nejen v domovské Francii, ale také v Německu a dalších 28 zemích.

Pohodlnější a rychlejší nakupování budou mít nyní zákazníci Decathlonu díky nové mobilní aplikaci, která je nyní ke stažení do mobilních zařízení s operačními systémy Android a iOS. Aplikace zákazníkům nabídne rychlou správu Decathlon účtu, kde naleznou veškeré informace o svém profilu, věrnostním programu či dárkových kartách.

Aplikace poslouží také jaké pomocník a nápověda v offline světě a umožní tak interaktivní zážitek během nakupování. Zákazníci si budou moci naskenovat produkty v obchodě, nebo dohledat informace o dostupnosti zboží na prodejnách. K dispozici budou také snadno a rychle dohledatelné informace o otevíracích dobách konkrétních prodejen či možnost sestavit si seznam přání z oblíbených produktů.

„Více než polovina online nákupů v Česku je dokončena na mobilních zařízeních a aplikace i prohlížeče jsou oblíbenými zdroji nakupování na telefonu. V Decathlonu tak zajišťujeme optimalizaci obou kanálů, abychom svým zákazníkům poskytli co nejpohodlnější zážitek z nakupování,” uvádí Martin Bondue, project leader pro mobilní aplikaci v České republice.

Zákazníci budou mít díky aplikaci k dispozici kompletní nabídku produktů, přehled recenzí ke všem produktům či přístup do sekce otázek a odpovědí.

„V současné době překonávají nákupy na mobilních zařízeních ty realizované prostřednictvím počítače či notebooku a očekává se, že trh s mobilním obchodováním do roku 2023 vzroste o bezmála 20 %. Tento nárůst mobilního prodeje podporují především zákazníci ve věku 18 až 34 let, kteří nakupují přes mobilní zařízení více než zákazníci starších věkových kategorií. V Decathlonu si tohoto trendu všímáme a jsme proto rádi, že můžeme vyjít vstříc potřebám našich zákazníků,” dodává na závěr Dmytro Strelchyn, digital leader v Decathlon Česká republika.

Zdroj informací

Decathlon a NejBusiness.cz

Datum

3. listopadu 2022

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Doporučujeme



Facebook

Page generated in 1.2687 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál