Vokkero Guardian Show: nový bezdrátový komunikační systém pro eventovou, konferenční či filmovou produkci

Vokkero Guardian Show: nový bezdrátový komunikační systém pro eventovou, konferenční či filmovou produkci

Značka profesionálních komunikátorů Vokkero představuje model Vokkero Guardian Show. Jedná se o jednoduše ovladatelné a spolehlivé zařízení, které i v hlučných podmínkách výrazně zjednodušuje práci zejména při náročné na koordinaci pracovníků.

„Řada Show je postavená na ověřené platformě Guardian, kterou se díky mimořádné týmové práci všech konstruktérů podařilo přizpůsobit potřebám filmu, hudebních festivalů, konferenční a eventové produkce nebo potřebám divadelního provozu. Svým řešením, možnostmi, odolností a snadným ovládáním je šitý na míru požadavkům audiovizuálního průmyslu se stále náročnějšími nároky,“ říká Andrej Hronec ze společnosti Audiopro.

Ve verzi Vokkero Guardian Show uživatelé najdou tři různé provozní režimy pro tři různá prostředí: Rigging (eliminace impulzního hluku), Live (eliminace trvalého hluku) a Studio (tiché prostředí). Každý zvukový nebo přenosový parametr je možné nastavit buď jednotlivě u každého beltpacku, nebo hromadně přes intuitivní dotykové menu konfigurační jednotky. Novinkou je také funkce Voice Priority, která umožňuje upřednostnit jeden z komunikátorů před ostatními, tedy například hlas režiséra.

Komunikátory pracují v klidné části bezlicenčního pásma UHF (lze je na koncertech koordinovat s ostatními vysílači) a podle místních omezení je u nich možné nastavit na vysílací výkon v rozsahu od 10 do 500 mW. Každý kanál poskytuje komunikaci pro neomezený počet uživatelů s možností rozdělení do čtyř podskupin a spolehlivý dosah přesahuje 1,2km. Komunikátory Guardian Show je do prostření koncertních turné rovněž možné vybavit odolným přepravním kufrem s výplní na míru počtu komunikátorů a headsetů.

Zdroj informací

Audiopro a NejBusiness.cz

Datum

12. prosince 2022

Fotogalerie

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Doporučujeme



Facebook

Page generated in 1.3977 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál